Design boutique voor
unieke interieurstukken

In ons pand in het hart van Antwerpen dompelen we je onder in een wereld van doordacht design en verfijnd wonen. Een gesofisticeerde mix van designklassiekers en hedendaagse stuks. Samen 600 m2 verspreid over 6 verdiepingen , een loft gevoel afgewisseld met huiskamers om u te laten dromen. Ons huismerk B&B Italia gecombineerd met vele andere topmerken, vormen onze uitvalsbasis . De ultieme inspiratiebron voor liefhebbers van originele designstukken en high-end meubilair.

Scroll

begeleiding op maat
is noodzakelijk
bij het personaliseren
van een woning

Al bijna 60 jaar is onze familiezaak een gevestigde waarde in het Antwerpse en ver daarbuiten. Paul en Nadine Vuylsteke richtten de zaak op in 1964 en lieten deze over in de goede handen van zoon en dochter Olivier en Virginie. Net als hun ouders hechten ze er het grootste belang aan om hun persoonlijkheid in de zaak te leggen en een rechtstreeks aanspreekpunt te zijn voor hun klanten. Als huis van vertrouwen doen ze alles zelf. Collecties uitkiezen, interieurs stylen, opvolging en persoonlijke begeleiding, …

Over ons
Over ons
Over ons

Interieurstyling in
binnen- en buitenland

In Scoonwoon kan je terecht voor één uniek stuk of voor de volledige aankleding van je interieur. Van hedendaagse klassiekers tot uitzonderlijke vintage stukken. Ook bij de inrichting van je buitenverblijf kan je dienst doen op onze expertise. Met projecten in Spanje, Tel Aviv, Dubai, New York, Zuid-Afrika en Phuket zijn we niet aan ons proefstuk toe.

We ontvangen je graag in onze design boutique!