B&B Italia Camaleonda

€ 14560

heart heart
heart

Prijs voor 3 elementen en kleine poef, 288 b x 96d , poef 96x66 cm.

De Camaleonda is in 1970 aan het publiek gepresenteerd. Deze modulaire bank, ontworpen door Mario Bellini, heeft de esthetiek van een heel tijdperk van interieurontwerp bepaald. De Camaleonda was vaak te zien in internationale designmusea en in filmsets die de collectieve verbeeldingskracht hebben bepaald. De Camaleonda is eindelijk weer in productie na een zorgvuldig ontwerpproces waarbij het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van B&B Italia en Mario Bellini nauw samenwerkten.

De B&B Italia Camaleonda belichaamde de wens van Mario Bellini om architectuur en design samen te voegen. Het is de kameleonachtige aard, het vermogen om constant te veranderen, die de bank zijn tijdloze kwaliteit geeft.

De heruitgave behoudt de esthetiek, afmetingen, verhoudingen en configuratiemogelijkheden van het origineel. Zijn geometrische vorm wordt gevormd door bekleed polyurethaanvulling. De capitonnage wordt nog steeds vervaardigd door een innovatief systeem van kabels, haken en ringen waarmee de modules naar wens kunnen worden losmaakt en opnieuw kunnen worden gecombineerd. Met alle onderdelen gemaakt van gerecyclede of recyclebare materialen, is de volledige collectie textiel en leer van B&B Italia beschikbaar om de bank te bekleden. De basis van de zitting, rugleuning en armleuningen zijn gemaakt van houten panelen en het hele model rust op sferische poten gemaakt van FSC-gecertificeerd beukenhout.

De rughoogte is 67cm en de zithoogte 40cm. Een vierkante module is 96 op 96 cm.

Levertermijn:

 10 weken

Design:

 Mario Bellini

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Versturen
* verplichte velden