Molteni Aster

heart heart
heart

De Aster salontafel, ontworpen door Vincent Van Duysen, is een uniek object geheel met de hand gemaakt, een eigentijds kunstwerk dat esthetiek en functionaliteit combineert. Elke tafel heeft een iets andere connotatie, wat getuigt van zijn handgemaakte karakter. De basis heeft een messing gietstuk gemaakt met een aarden mal die het het verfijnde gehamerde effect geeft. De ring is door middel van lassen aan de poten bevestigd. Met behulp van stenen wordt de structuur zachtjes gladgemaakt, waardoor het een golvend effect krijgt.
De bovenkant bestaat uit gegloeid glas met een dikte van 1,9 cm en onderscheidt zich aan de onderkant door een lichte rimpeling die het persoonlijkheid geeft. Ook hier is de fabricagetechniek zeer nauwgezet: de plaat wordt in een mal met een rustieke bodem geplaatst en bij een temperatuur van 180 graden versmolten, waardoor het glas zijn typische afwerking krijgt.

Aster is verkrijgbaar in twee maten: 50 cm hoog met een bladdiameter van 40 cm, of 40 cm bij 50 cm. Afwerkingen zijn verkrijgbaar in gepolijst messing of zwart gepatineerd messing, terwijl het blad kan worden aangepast in gesmokt glas of groen.

De Aster salontafel is een stuk met een sculpturale waarde, dat dwars op collecties en ruimtes kan worden gebruikt.

Levertermijn:

 10 weken

Design:

 Vincent Van Duysen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Versturen
* verplichte velden