Jori Ascot

€ 510

heart heart
heart

Bijzettafel, overschuiftafel, rond of vierkant. De Ascot-collectie is ronduit geniaal van ontwerp. Met hun ruime keuze en klassevolle afwerking zijn deze tafeltjes de favorieten onder de bijzettafeltjes. Licht van structuur en gemakkelijk verplaatsbaar. Luxueus afgewerkt tafelblad bekleed met zadelleder of gelakt. De finishing touch voor elk interieur.

Esthetiek laat zich meestal kenmerken door eenvoud. Dat is ook zo voor de Ascot bijzettafel-collectie. Voor ontwerper Jean-Pierre Audebert stond praktische eenvoud, discretie en overal inzetbaar centraal bij de ontwikkeling van het basisontwerp van het bijzettafeltje Ascot. De vele positieve reacties op dit uitgepuurde, exclusieve hebbeding bevestigden dan ook de nood. Een uitbreiding van dit populaire bijzettafeltje leek een evidentie voor JORI.

In diverse formaten verkrijgbaar zijn deze Ascot-tafeltjes de gedroomde oplossing om waar dan ook bij te plaatsen. Met hun uiterst fijn en bijzonder strak design dat tot uiting komt in uitgepuurde lijnen, markeren ze de ruimte zonder daarom meteen alle aandacht naar zich toe te trekken.

Prijs voor model L39-W39-H50 zwart leder-zwart gelakte poten

Levertermijn:

 8 weken

Design:

 Jean-Pierre Audebert

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Versturen
* verplichte velden