Molteni Touch Down Unit

€ 7875

heart heart
heart

De Touch Down Unit stelt de gebruiker in staat om een ​​laptop te gebruiken, elektronische apparaten op te laden en is tegelijkertijd een servicemodule die, wanneer gesloten, werkitems kan opslaan om de huishoudelijke orde te waarborgen wanneer deze thuis wordt gebruikt.

Het autonome, discrete en multitasking-werkstation kan worden gebruikt met een stoel, bank, kruk, bank of zelfs staand. De Touch Down Unit kan zich aanpassen aan continue veranderingen in lay-out en ruimtelijke configuratie, waardoor hij ideaal is voor thuiswerken.
De unit heeft een metalen structuur die bestaat uit een basis met daarop een bedrade centrale staander. De staander ondersteunt op zijn beurt ook de structuur van het werkblad, dat is voorzien van verticale en horizontale positioneringsinrichtingen waarmee de gebruiker de hoogte en positie van het werkblad kan aanpassen, zodat het comfortabel en ergonomisch is voor elk type activiteit. De staander is ook uitgerust met een oplaadbare batterij, evenals stroom- en USB-uitgangen voor het opladen van elektronische apparaten.
Om het verplaatsen van de werkplek te vergemakkelijken, staat de basis op verschuifbare 360°-zwenkwielen, terwijl de centrale staander een praktische uittrekbare handgreep heeft.

Passend bij de omgeving is het werkblad verkrijgbaar in hout-, glas- en laminaatafwerkingen en in verschillende kleuren.
Prijs voor de uitvoering in donkerbruine matte lak.

Levertermijn:

 8 weken

Afmetingen:

 86.2 x 52.4 x 74/104 h

Design:

 Studio Klass

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Versturen
* verplichte velden