Rimadesio Air Door

€ 9300

heart heart
heart

Air is een nieuw, tweezijdig, draaideursysteem. Het is een oplossing op volledige hoogte, vlak met de wand, met een minimalistisch ontwerp dat perfecte continuïteit met de omringende architectuur creëert. De Air-deur kan zonder kozijn aan de muur kan worden geïnstalleerd of geïntegreerd kan worden in de Modulor-panelen. De Air-deur biedt een breed scala aan mogelijkheden voor materialen en afwerkingen, zodat u de perfecte look kunt creëren die bij uw stijl past.

De glazen panelen zijn beschikbaar in diverse varianten.
U kunt ervoor kiezen om één enkele afwerking te gebruiken, of mix en match verschillende afwerkingen voor bepaalde modules, waardoor u een volledig gepersonaliseerd esthetisch resultaat kunt bereiken.

Daarnaast is de structuur van de deur ook beschikbaar in diverse afwerkingen, waaronder metaal gelakt, notelaar, rovere termotrattato, ... . Daardoor kan u niet alleen de glazen panelen aanpassen, maar ook de basisstructuur van de deur, zodat deze naadloos past bij uw interieurontwerp en smaak.
De deuren worden volledig op maat gemaakt.

Prijs voor model showroom: dubbele deur met transparant en brons glas - structuur in rovere termotrattato en een afmeting van breedte 259,5cm en hoogte 256,4cm

Levertermijn:

 10 weken

Design:

 Giuseppe Bavuso

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Versturen
* verplichte velden