About Us

De stijl van Scoonwoon is design, maar niet enkel minimalistisch. Wij wensen u te inspireren met onze persoonlijke selectie uit de top collecties van Italiaans design. Deze combineren we met al dan niet bekende design klassiekers, het hoeft niet altijd Eames of Le Corbusier te zijn. We zoeken vintage ontwerpen die opnieuw in productie komen en nog niet breed verspreid zijn. Zoals een Cherner uit USA alsook in de talrijke Scandinavische collecties, laat u verrassen.

Vandaag beheren Olivier en Virginie Vuylsteke beiden als interieurarchitecten de zaak. Zij zorgden voor een nieuwe dynamiek in de familiezaak die sinds 1963 een gevestigde waarde betekent in Antwerpen en een belangrijke bijdrage leverde tot de ontwikkeling van hedendaagse merken en modern design. Als een wandelende design-bibliotheek combineren zij alle collectiestukken bij elkaar tot een uniek plaatje dat bij uw persoonlijkheid en interieur past. Met hun jarenlange ervaring in de branche en hun professioneel advies kan u erop vertrouwen dat uw woning in goede handen is. Beiden staan ze in de zaak om u persoonlijk te begeleiden in uw zoektocht naar een nieuw interieur. Bij ons krijgt u de beste service voor de beste prijs.

In het centrum van Antwerpen, op de Rooseveltplaats tussen de Opera en het Centraal station bevindt zich de showroom in een 19de eeuws Herenhuis. De meest toonaangevende collecties worden voorgesteld over 6 verdiepingen in een huiselijke sfeer, wisselend van aparte kamers tot een ruimtelijke duplex. Onze brede ervaring over meer dan 50 jaar levert een persoonlijke samenwerking op met onze leveranciers en clientèle. Prestigieuze merken zoals Cassina, Flexform, Fritz Hansen, MDF Italia, Minotti, Flos en menige anderen worden harmonieus en met eigen creativiteit samengebracht in onze showroom.

Ook begeleiden we uw export project, mogelijk met levering deur tot deur, dit binnen Europa tot over de verschillende continenten heen. Over de jaren is ons pad al geplaveid naar de Belgische kust tot in Frankrijk, Spanje, Tel Aviv, New York, Miami, Zuid-Afrika, Phuket etc. Voor uw buitenverblijf wilt u toch ook enkel het beste en zonder zorgen.

Wij hopen u spoedig te mogen ontmoeten in onze toonzaal !

Virginie & Olivier Vuylsteke