Moroso Pacific sofa

heart heart
heart

Coming soon !

De Pacific-collectie, ontworpen door Patricia Urquiola voor Moroso, biedt een intieme zitervaring die lijkt alsof u gewikkeld bent in een beschermende cocon. Met zijn ronde, oversized vormen, roept het de ontspannen sfeer op van de Amerikaanse westkust, waarnaar de zetel is vernoemd.

“Het is de evolutie van een collectie die de afgelopen jaren zeer succesvol is geweest, niet in de laatste plaats door het gebruik van innovatieve, luxueuze afwerkingen“, legt Patrizia Moroso, Art Director van het bedrijf, uit. “Met Pacific richten we ons meer op de vorm, het herstellen van royale, gebogen lijnen.“

In de Pacific-collectie worden harde randen verbannen, terwijl de zachte vormen worden versterkt door het gebruik van couturedetails. De zachte, wollige bekleding werd gekozen om een buitengewoon tactiele ervaring te bieden.

Als canapé in verschillende afmetingen of als modulaire zithoek. Een fauteuil in dezelfde lijn behoort ook tot de familie.
Vele stoffen en leders mogelijk .

Levertermijn:

 10 weken

Afmetingen:

 250x120 cm of 300x130 cm

Design:

 Patricia Urquiola

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Versturen
* verplichte velden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info

Welkom op onze nieuwe website!
Momenteel zijn we nog druk bezig met het verder aanvullen van de info, prijzen en nieuwigheden.